Olisiko tänä viikonloppuna myös koirilla pitsaperjantai?! Tämä lihansyöjien pizza ei jätä yhtäkään kuonoa kylmäksi. Ja mikä parasta: reseptiä voi muokata juuri omalle koiralle sopivaksi ja samalla hyödyntää esimerkiksi jääkaappiin unohtuneen juustokäntyn.
Iisan ja Lolan peltipizza
Pohja:
- 500 g broilerin luuton jauheliha
- 0,5 dl Semper Pofiber -perunakuitujauhetta
- 2 kananmunaa
Täytteet maun mukaan, esimerkiksi:
- muutama lusikallinen tomaattisosetta tai porkkanasosetta
- 250 g pentujauhelihaa nokareina
- Juustoraasteen jämät

Tee näin:
1. Valmista ja esipaista pohja: Sekoita pohjan ainekset yhteen ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille. Paista pohjaa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
2. Lisää täytteet ja kypsennä loppuun: Levitä pohjan päälle mieleisesi päälliset! Mallipizzassa on pohjalla tomaattisosetta, pentujauhelihaa nokareina sekä juustoraastetta.
3. Paistaa pizzaa 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia, kunnes juusto on sulanut mukavasti pitsan päälle.
4. Jäähdytä sopivaksi ja nauti hyvässä seurassa raikkaan veden kera!